Beoordelingen van Home Cook Eersel

Recente recensies van Home Cook Eersel

5 sterren na 372 reviews

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel van de bestelling zat er niet bij, daarna gebeld en daarna snel alsnog geleverd. Twisters was voor 3 personen echt veel te weinig, dat met het bellen ook gemeld en met de nalevering zat er ook nog een zakje twisters bij. Goed opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en erg lekker!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Pasta aglio olio besteld met pepers, echt een aanrader. 👍🏻👍🏻👍🏻

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijk eten!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was echtte gek , en super vriendelijk

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, wat je ook besteld. Alle smaken kloppen bij elkaar. Snelle levering, alles goed verpakt en dus ook nog warm bij levering. Goeie formule Home Cook.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd, goed verpakt en ontzettend lekker!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie bourgondische verzorgde maaltijd, slim ingepakt en fijn thuisbezorgd. Daar kun je mee thuiskomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Goed verzorgd en compleet. Stipt volgens afspraak.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oosterse noedels met gamba's waren weer erg lekker. De salade gamba viel me tegen. Relatief veel sla, weinig gamba en weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk alleen hebben we t niet echt warm kunnen eten omdat de bestelling ruim 45 minuten te vroeg kwam 😞

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne site ! Gemakkelijk en snel bestellen en betalen. Keurig en op aangeven tijd bezorgd door 'n hele vriendelijke jonge. Prijs kwaliteit ook goed. Het eten was écht heerlijk en heel goed verzorgd ! Ga ik zeker vaker doen!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Vooral de tiramisu was zeker een aanrader!! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service Lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs van de grill met gepofte aardappelen erg goed en lekker aanrader.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer, als altijd, heel lekker.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heel goed.alleen vond ik het wat teveel sla.liever wat sladressing erbij.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een wok en linguine pasta besteld. Heerlijke gerechten! Goed bereid en netjes op tijd afgeleverd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en smaakvolle maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen gaat makkelijk, overzichtelijk. Bezorging netjes en op tijd. Eten goed, lekker warm nog en kwaliteit net iets anders dan andere. Bestellen geregeld iets super (Y)

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd, eten was voortreffelijk ! Voor herhaling vatbaar.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Een paar opmerkingen: Kip Provencaals was heel scherp, liever iets milder gekruid. Het gerecht was meer oosters gekruid dan Provinciaals, Rendang Zwijn werd geserveerd zonder saus, was wel droog. Groente was wel aanwezig maar niet vermeld in de omschrijving.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, super lekker en uitstekende bezorging👍

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Heb deze keer weer de Spare ribs van de grill besteld. De vorige keer viel het vlees zo mooi van het bot. Dat was nu absoluut niet zo, was wel een teleurstelling deze keer. De rest was wel heerlijk.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had hard gefietst, het eten was nog heet! Vriendelijke jongen. Wel het puntje van kritiek op het eten deze keer, de bbq burger was namelijk erg nat. Het papier er omheen was al zeer nat en ook het onderste deel van het broodje was doorweekt. Bij het uitpakken van de burger liep het vocht zo uit het papier. Erg zonde. De smaak was prima.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smakelijk zoals de andere keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was smakelijk, soms een beetje droog het vlees. En had er meer groente in verwacht, had er beter nog een bakje salade bij kunnen bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten, maar de salade was zeer matig voor de prijs van 14 euro. Het was meer een berg rucola. Smakeloos en ééntonig. Jammer! De noedels en hamburger prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel smakelijk goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, mooie portie en ook nog eens erg lekker!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu al een aantal keer besteld, En het is verrukkelijk De sushi is vers en mooi dikke plakken vis er tussen of er op De burgers zit echt goed vlees tussen maar let er op frietjes wel apart bij bestellen zelf als een vergeten. En die seizoens items zoals een smokey Joe buikspek is om je vingers af te likken goeie intense smaak Bezorging is altijd snel en soms zelf sneller dan je verwacht Dus ja ik bestel nog wel een paar keer hier

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en altijd snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super lekkere en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker en de bezorging was er op de afgesproken tijd!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig menu zalmfilet gehad. Ik ben een doorsnee sterrenrestaurant bezoeker, maar de zalmfilet die ik hier geserveerd kreeg was buitenproportioneel

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker en snelle levering

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar verpakken van salade kan beter: lever de sla apart, dan kun je makkelijker je bord opmaken. Nu werk je 'ondersteboven', omdat je de garnering eerst uit de doos haalt, en dan pas de sla. Vermeld ook dat er een broodje bij is.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Ook goed rekening gehouden met noten en gluten allergie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en stipt bezorgd. 👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, simpel superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en alles is super lekker! Bezorgtijd klopt ook met moment van bezorging en eten wordt warm bezorgd! Heel tevreden en wij zullen zeker blijven bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% top! Erg goed eten, top ingepakt, top verzorgd en top bezorgd... 5 sterren, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd prima De rib eye was goed de aardappelpuree minder zeker voor die prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker en weer razendsnel bezorgd. Complimenten! Toch een tip: vermelding van allergenen bij de gerechten zou fijn zijn, evenals ingrediënten.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten gehad super service!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker warm en meer dan voldoende 1e keer, zeker voor herhaling vatbaar

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, kwalitatief goed en lekker vers.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen ik vorige keer geklaagd had over dat de hoeveelheid rits teweinig was, kreeg ik deze keer nog minder. Heb niet echt het idee dat jullie luisteren naar deze feedback.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Perfect op tijd , heerlijk warm eten en op smaak en perfecte porties ( voor de kinderen was een portie genoeg die genieten vandaag nog een keer ) zeker voor herhaling vatbaar

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs weer lekker gegeten. Makkelijk besteld, super lekkere gerechten en snelle levering! Top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege mijn verjaardag eten besteld, Heerlijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestellingen waren in orde, deze wat minder. Bakje had gelekt, vlekken over de andere verpakkingen, zag er niet smakelijk uit. Heel veel aanhangend vocht. Er bleef echt een flinke laag achter in mijn bord van de teriyaki. Jakkes!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid ribs is echt te weinig voor dit geld. Ze zijn wel heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was te zacht, vettig ook. Geen mayonaise erbij. Zat wel bij de order. Maar die spareribs waren fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat hij bij het verkeerde appartement had aan gebeld. Maar verder was het weer goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de derde keer nu besteld en het blijft iedere keer lekker. Het is net als in een restaurant eten maar dan thuis

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed weer !!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker de porties waren perfect.Weer genoten bedankt voor het leuke kaartje miste alleen de sara ;)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog goed warm en binnen een half uur geleverd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten. Smaakvol en warm. De kipsalade met mango en ananas was heerlijk zelfs de praat was warm en krokant .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de dressing bij de salade kip er apart bij gewild zoals de vorige keer.Dan kan ik hem later nog gebruiken.De salade is veel te veel voor mij alleen. Verder alles prima en lekker.!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Het eten was heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed geinformeerd over de bezorging. Top !!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en keurig bezorgd zoals afgesproken

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit verse producten voor een prima prijs!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was goed ingepakt zodat het nog warm was toen we thuis kwamen.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Gerechten waren echt heel smakelijk Het enige wat jammer was dat in de pasta een haar zat :-( Mvg Ps Dat kan altijd gebeuren ....

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zoals bijna altijd de sushi avocado roll besteld, echter ontbrak deze keer de nootjes en de saus. Dat was teleurstellend! Verder altijd heeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden ‘Californian roll’ besteld maar kregen een variatie met melige rijst en geen krokante laag eromheen maar met nori vellen! Heel jammer. Vorige keer waren we enthousiaster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel Snel en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak. Helaas was het eten echter al flink afgekoeld en waren de frietjes niet lang genoeg gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Echt een aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd voor een schappelijke prijs. Tevens snel en vriendelijk geholpen.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede keuze makkelijk te bestellen en goede service. Eten was heerlijk.TOP!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed verzorgd en heel lekker

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling (17.35 uur) hebben we een bevestiging gekregen. Hierbij hadden we verzocht zsm de bestelling te leveren. Na drie kwartier was er nog bezorging. Verschillende malen heb ik geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Na ruim een uur kregen we het bericht dat de bestelling om 19.55 uur bezorgd zou worden. Het was toch fijn geweest als we bericht hadden gekregen dat er storing is geweest en de vraag of er na twee uur bezorging nog gewenst is. Het nieuwe bestelsysteem, met extra kosten is voor ons nog niet zo goed bevallen. Geen commentaar op de kwaliteit, het eten was goed en de bezorger heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal erg lekker en ook voldoende. Ook op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al de door ons bestelde gerechten hebben heerlijk gesmaakt. Eerst de voorgerechten bij ons bezorgen en een uur later de hoofdgerechten, hebben wij erg gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer bestellen bij HomeCook. Het eten was vers en lekker. De bezorgster was een kwartier te vroeg, waardoor we er nog niet helemaal klaar voor zaten, maar goed liever te vroeg, dan te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze dienstverlening in een lastige tijd. De gerechten waren lekker en prima verzorgd. Het nieuwe concept heeft ons inziens zeker bestaansrecht. We zouden de toelichting wat uitbreiden op de kaart, zo is het niet duidelijk of er zelf thuis nog handelingen moeten geschieden of niet. Succes, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekkere sushi. En goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We hebben genoten van jullie lekkere eten! Bedankt

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten! Een aanrader! Alleen zou het fijn zijn als ze bij de sushi ook stokjes leveren, dat eet wat makkelijker. En doekjes er bij voor na het eten van de spareribs

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, alles prima warm en perfect op tijd bezorgd

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De sushi en frietjes een dikke 10! Helaas misten wij bij de kip de pastasalade die er bij zou komen en de kip was een klein beetje aan de droge kant. Saté saus was wel heerlijk. Overwegen vanavond weer een bestelling.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rib eye was erg lekker.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Het lijkt me leuk als jullie ook wat meer toetjes op de kaart kunnen zetten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan zeker nog eens eten bestellen. Het was heerlijk. En het was nog goed heet toen het aankwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van goede kwaliteit. Wel wat prijzig voor hetgeen je krijgt.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker en blijft lang warm in de verpakking, kun je gerust 15 km mee rijden alvorens te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten van Home Cook zijn met zorg bereid en overheerlijk. Onze grote favoriet is de sushi. De kwaliteit hiervan, stijgt ver uit boven alle sushi-bars in de regio. De levering van de bestellingen is snel en de eigenaren en medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en klantgericht. Ik kan Home Cook iedereen aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en erg lekker eten. Bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de combinatie vlees en pastasalade niet kloppen

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed en netjes op tijd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, levering mooi op tijd, eten nog goed op temperatuur en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was 🔝! Goede kwaliteit, prima op tijd en overheerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel en warm, gebracht. Was bovendien superlekker

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten! Een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker en voldoende. Smokey Joe had wat warmer mogen zijn. Een groente bijgerecht op de kaart zou ook gewaardeerd worden. Perfect op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! goed dat er zo min mogelijk plastic is gebruikt en netjes op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Heerlijk en eerlijk eten! Zeker in deze tijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar, miste de kruiden boter bij het brood

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, gevarieerde producten, prima kwaliteit, stipte bezorging. Slechts 1 adviespuntje: de warme gerechten mogen iets heter worden aangeleverd om de gehele maaltijd op temperatuur te kunnen eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn lekker, en ook de buikspek. Maar voor de tweede keer n salade gehad en ik vind ze niet lekker. Met alleen rucola en van die vierkante blokjes groente erin, en geen of nauwelijks dressing. Voor mij blijft er weinig over om te kiezen, ik eet nl geen koolhydraten dus die aardappel en pastasalade eet ik niet. Jammer

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super. Heerlijk gegeten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was ook zeer snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar😊

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, super service, snel en vriendelijk. Wil alleen adviseren om minder afval te produceren. Bij levering van sushi zitten er heel veel kleine plastic potjes en bakjes bij oa voor saus enz. Verder nogmaals super 👌

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, en heel lekker!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poké bowls waren erg klein en er zat ook heel weinig rijst in. Ze waren wel goed van smaak. Bij de salade zat een broodje maar er zat niks van kruidenboter of iets dergelijks bij dus het was een beetje droog.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk Vers Snel geleverd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een mens kan niets meer wensen. Perfect allemaal

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks het huisarrest met de koningsdag toch een heerlijke maaltijd mogen nuttigen, keurig op tijd bezorgd. ik hoop dat we snel weer kunnen aanschuiven in de foodbar

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen verkeerde bestelling bezorgd en na bellen kregen we alsnog onze bestelling maar was inmiddels niet meer echt warm

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankjewel! Was perfect, super lieve maid die het gebracht heeft en heerlijk gegeten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker warm, vriendelijke bezorger en heerlijk eten... Succes verder. groet, Marion

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. De pokebowl is een aanrader evenals de pasta met truffelsaus. Kortom prima oplossing voor thuis eten als je zelf geen zin/tijd hebt. En de bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was perfect bedankt tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti was heel droog geen saus

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegetarisch eten, en prachtig op tijd warm gebracht. Avocado sushi was een mooie smaakverrassing! Misschien nog wat uitbreiding van de vegetarische opties, zodat we vaker kunnen bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pastagerecht was heerlijk. Goede verdeling van vlees/pasta en groenten. Voor herhaling vatbaar

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van maaltijd was heel goed Bezorging was sneller dan verwacht

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, makkelijk besteld en hele snelle levering! Wat wil je nog meer! Het hele gezin super enthousiast 😃

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Stip op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega versie mist nog een bite, cashew noten zou een goede toevoeging zijn. Verder een super maaltijd, voedzaam, heerlijk en ruim voldoende!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 5 personen besteld, met vier lekker gegeten. Kip (met satésaus gepofte aardappel) was erg taai, jammer. Die bestellen we niet meer. Voor de rest alles prima.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er valt weinig te verbeteren, ga zo door

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd. Maar mis wel m’n stoofschotels 😢

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten!! Aanrader om vaker af te halen bij promesse, was super!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! #steunjelocalehoreca!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede keuze Prima kwaliteit Snelle bezorging Redelijke prijs

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk ! En precies op afgesproken tijd !! Bedankt !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo geweldige service, dat ik vaker bestel. Alleen graag volgende keer,niet zo royaal zijn met de saus, was teveel. Hartelijke groeten van Pascal Stark, let goed op elkaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, zeer snel geleverd, compleet verzorgd met sausje en salade, mooi verpakt en heerlijk vers!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was delicious & very fast delivered. Thanks!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm geleverd, stipt op tijd. Verse en knapperige groenten in een lekker gerecht. Ruime hoeveelheid, we konden het maar net op. Heerlijk gegeten dus. Echt top.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je sushi besteld voor thuis dan verwacht je dat er ook chopsticks bijzitten. Dus we hebben sushi maar met een vork gegeten. Sushimix 30 stuks; helaas maar 5 verschillende! Maar ze waren wel lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot verschil in kwaliteit Thaise biefreepje. Ooster was PERFECT, Provincaals was en rook erg aangebrand. Verder alles lekker. Bezorging was in 2 gedeeltes. Stond met de tel in de hand om tekort geleverde door te geven, ging de bel weer en werd 2de zak afgeleverd. Gehele procedé van bestellen/informeren is prachtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tijd hoelang je moet wachten staat niet goed op de site. En stond dat we een half uur moesten wachten maar toen we eenmaal betaald hadden was het 5 kwartier.. Ook was het aantal friet, waar je per persoon €2,- voor betaald erg weinig als je met 5 volwassenen bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging zoals wij van ze zijn gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlug gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima, de bezorging helemaal volgens afspraak. Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelf onze kinderen (5en8) vonden het heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was flink aan de portie, heel fijn! Ik had bij bestelling doorgegeven dat er iemand was met een noten allergie. Toen hij zijn buikspek op wilde eten, zaten er tot onze verbazing cashewnoten bij. Heel jammer. Als iemand zo een opmerking bij de bestelling plaatst , ga je er vanuit dat dit gelezen wordt. de rest heeft lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde werd netjes bezorgd op de aangegeven tijd en het eten was heerlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de hamburgers waren heerlijk. Goed verpakt en dus nog lekker warm. We hebben heerlijk gegeten in de bizarre tijden van Corona. Groet Manon en Marcel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles super lekker en netjes verzorgd, ook lekker warm bij aflevering. nette bezorger.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat erg weinig saus bij de noodles.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijke bezorging, heerlijke gerechten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het eten was echt super!! Een echte aanrader!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice portions, good presentation, package with least possible plastic. delicious food, always on time! Now we do it at least once per week. We are big fans of the salmon/tuna poke bowl and the avocado burger

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties en snel bezorgd. Helemaal prima!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te weinig rijst, ineens paprika ipv tomaten, geen lekkere sausjes

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, en weer zoals altijd op tijd. Heel blij met jullie.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond 16-04 hebben wij genoten van de sushi’s, salades en van de thaïse beefreepjes. Voor herhaling vatbaar. Grote klssse. Hartelijk dank

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig lekker.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker en genoeg, de prijs is wel aan de hoge kant. Bezorgen voor de aangegeven tijd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en op goede temperatuur bezorgd! Leuk, die nieuwe gerechten erbij! En nog lekker ook! Ga zo door!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Heerlijk ! Aanrader !

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Mooi op tijd bezorgd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker warm en smaakvol.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede paasdag heerlijk eten besteld bij Home cook!! Echt super lekker een echte aanrader! Zat nog een lief kaartje bij van de eigenaars van Promessa! Wij blijven regelmatig bij jullie bestellen om jullie te steunen!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, snel bezorgd en warm. Zag er goed verzorgd uit.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling & bezorging perfect geregeld... Pokon Bowl heel vers en smaakvol Spareribs lekker smokey Kleine minpunt patate was niet goed doorbakken en lauw bij bezorging

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en werd ontzettend snel bezorgd! Het enige wat jammer was, was dat ze de coleslaw bij de spareribs waren vergeten. Maar de spareribs waren echt heel goed!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was goed tevreden maar dat wel verwacht dat er iets meer rijst 🍚 bij zou zitten gr Piet

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Netjes op afgesproken tijd en nog goed warm. Ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker eten en bezorgd op het gevraagde tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben op eerste paasdag eten besteld bij Home Cook. Het eten was top! Spare-ribs, tuna bowl, entrecote en thaise beefreepjes! Alleen viel de friet dit keer tegen. De bezorging was precies op tijd! En

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en met de complimenten aan de bezorgster!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service met prima maaltijd!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en vooral heerlijk gegeten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heel lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Tip: Ik had twee bestellingen gedaan en ik kreeg 2 tasjes mee. Ik had pas door dat de bestellingen door elkaar zaten toen in thuis was en het andere tasje afgegeven had bij mijn ouders. Moest ik nog even op en neer.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een thuisbezorgde maaltijd denk je al gauw aan een snelle hap, hartig maar uiteindelijk harteloos. Home Cook doet dit heel anders, het is een thuisbezorgde maaltijd met de zorg en aandacht die je in een restaurant verwacht zonder je portemonnee al te veel geweld aan te doen. Het is inderdaad wat duurder dan een gemiddelde thuisbezorgde maaltijd, maar de kwaliteit maakt dit helemaal het geld waard. Een verrassend heerlijk maaltijd en zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Alleen jammer dat de pulled pork niet zo heel veel was en de glutenvrije wok met oosterse kip geen saus of marinade had (maar hij was gelukkig wel glutenvrij). We bestellen snel weer.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gister bij jullie de gekarameliseerde buikspek besteld. Smaak en bezorging waren prima in orde. Echt ben ik niet tevreden over de prijs/hoeveelheid verhouding. Ik betaal 16 euro en verwacht dan ook een goed stuk vlees, een beetje aangevuld met maïs en aardappel. Echter was dit precies andersom. De box was meer gevuld met aardappel dan iets anders. Ik moest bijna op zoek naar de 2 kleine stukjes buikspek. Totaal niet in verhouding!! Het is dat ik er nog wat frietjes bij besteld had anders was dit geen volledige maaltijd voor mij. Ik vind dit er jammer, geen bestellingen van jullie meer voor mij, na deze levering.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ene stuk buikspek was prima. Andere stuk zat veel glibberig vet aan en was verbrand.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ongeveer 14 keer bij jullie besteld in de afgelopen 4 maanden en iedere keer ben ik 100% tevreden over het eten en het wordt altijd netjes op tijd bezorgd. :-) Had deze keer 1 van de BBQ Specials uitgeprobeerd. "Smokey Joe Pulled Pork". Was buitengewoon goed! De maiskolf die erbij zat was erg lekker en de gepofte aardappel was super. Die ga ik zeker nog een keer bestellen. ^_^ Ben ook erg fan van de gebakken zalm filet en oosterse kip wok. Ga zo door!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Zeker aan te bevelen

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, voldoende keuze en geleverd op het tijdstip dat aangegeven werd. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top spareribs, de lekkerste pulled pork ooit, het bbq seizoen is begonnen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en ool duidelijk wat de status van het bezorgen was. 3 kwartier na onze bestelling bezorgd wat aangezien het tijdstip (etenstijd) me nog erg meeviel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging,lekker eten.wat willen we nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht en lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd. Alleen jammer dat er zo weinig coleslaw bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel bezorgd! En erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten, mooi op tijd, heerlijk warm en een goed portie. Gaan we zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg smaakvol. Authentiek en met lekkere verse ingrediënten! + Precies op tijd bezorgd, erg fijn met kleine kinderen erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maar er is weinig variatie en ikmiste de soep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled pork was heerlijk! Lekker rokerige smaak en veel vlees. Pokebol Zalm ook top zoals gewoonlijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, hoeveelheid en snelle bezorging was verbluffend goed. Heerlijk uit eten thuis!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De BBQ-producten zijn echt een aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, prettig mailtje gehad op het moment dat de chauffeur aanreed. Het eten was heerlijk, goede porties en milieuvriendelijk in karton verpakt. Kortom een aanrader....

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor mijn ouders omdat m'n moeder 75 jaar was geworden. Ze vonden het heel lekker, hebben zeker genoten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komt er misschien ook een asperge menu??

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles netjes en milieuvriendelijk ingepakt. Stond op tijd klaar. Enige nadeel: dat er niet bezorgd wordt in Reusel :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd Het eten was heerlijk en vers en warm Echt voor herhaling vatbaar

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En de bezorgdiensten was 👍 . Ik kan het iedereen aanraden. Ik ga hier zeker wat vaker gebruik van maken.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker gegeten , super snel bezorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Home cook burger erg lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk,ook nog goed warm,alleen wij vonden de portie best wel klein,maar verders alles was heel lekker ,ga zo door!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima & Smakelijk. De bowl was lekker, maar naar verhouding te weinig rijst (en te grote stukken tonijn). Spagetti met pesto bleek ook met kaas, dat konden we uit de menu kaart niet opmaken ..... want dan hadden we dat niet besteld ivm allergie. Verder prima!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Salt, sweet, hot, fresh. You get a bowl of Art brought to your door. I will order again soon!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekker.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd, keurig verpakt, heerlijk warm en ontzettend lekker! zeker voor herhaling vatbaar. BEDANKT>

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekker.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en snelheid als altijd hartstikke goed. Wel jammer dat voor de tweede keer onze opmerking bij de bestelling over het hoofd is gezien. De maaltijd was te pittig en daardoor slechts deels opgegeten.....zonde! En een tip/vraag: vermelding van allergenen op de site/app zou fijn zijn. Nu durven we vanwege een koemelkallergie bepaalde gerechten niet te gokken.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oosterse roerbak met kip en die met garnalen zijn echt lekker, vers gemaakt en ruim voldoende.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk van smaak zoals we gewend zijn van promessa. Bezorging was netjes op tijd. Alleen de tournedo was lauw toen ik hem op ging eten. Maar dat heeft te maken met de afstand mss ook...Eersel bladel . Maar dat mocht de pret niet drukken...het was wel heerlijk!! Toch bedankt!!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Volgens planning. Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig! Heel lekker gegeten. Een hapje bij jullie in het restaurant is altijd genieten maar dit is voor nu een prima alternatief. Bedankt allemaal voor jullie inspanningen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben al verscheidene keren besteld ! Waren altijd heel tevreden ! Gisteren was zowel de hoeveelheid van de wokschotel als het frietje zeer minimaal ! Hadden we nog niet eerder meegemaakt ! Kwaliteit en bezorging prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm, keurige bezorging Ik vond de kreeftensoep altijd verrukkelijk..komt deze nog terug op de kaart?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten helaas de avocado in onze poke bowl :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten , lekker warm en keurig op de afgesproken tijd geleverd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de quarantaine tijd toch heerlijk de verjaardag van me vader gevierd! Het eten was heerlijk en de bezorging was precies op de afgesproken tijd! Bij het uitpakken leek het allemaal wat weinig maar het was meer dan genoeg! Heerlijk compact verpakt dat zijn we niet meer gewend in deze tijd denk ik!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t was snel bezorgd , en erg lekker én wat ik belangrijk vind, het is maar iets duurder dan de snacks van de friettent , maar wel van verse producten en smakelijker !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet lekker, te grote stukken en niet smakelijk. Wok was we goed.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. Het eten was ook ruim voldoende.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was prima en de bezorging stipt op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging prima. Wist niet dat Poké Bowl een koud gerecht is. Wellicht tip aan Promessa om dit op de site en bestellijst erbij te vermelden. En ervaring elders dat de rijst/ noedels lauwwarm zijn. Maaltijd was wel lekker bereid.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snelle bezorging

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect on time en heerlijk! Hebben ervan genoten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het eten erg lekker. Erg jammer dat je geen stokjes krijgt bij je sushi en sushibowl! Daarnaast waren de toppings van de bowl in te grote stukken gesneden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was goed en op tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushibowl was vers, goed op smaak en meer dan voldoende qua hoeveelheid. De zalm was uitzonderlijk lekker. En op de seconde af. Lijkt wel, op tijd bezorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was vers en met zorg bereid en netjes verpakt. Jammer dat er geen toelichting bij was waar bijv.de cashewnoten voor waren. Helaas zat er weinig smaak aan. De beloofde tobiko mayonaise hebben wij niet geproefd. Niet vergelijkbaar met het eten wat je gewend bent bij jullie in het restaurant te krijgen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk , precies op tijd en goed verpakt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerecht, meer dan genoeg !!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Netjes verpakt en netjes afgeleverd.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste de aoili bij broodje

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde te lang ruim 1,5 uur; bovendien stond onze bestelling bij buren 3 huizen verderop op de stoep bij de voordeur!! Deze mensen hebben de maaltijd bij ons afgegeven. Bovendien was de kwaliteit nu matig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was helemaal top ! super lekker eten en keurige bezorging.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk. Keurig op tijd bezorgd en kwaliteit en temperatuur van het eten waren uitstekend. We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en goed verpakt! Daarnaast waren de gebruikte producten vers en van goede kwaliteit (Parmezaan met smaak zeg maar!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- frites aan de koude kant, maar na opwarmen in de oven goed. - salade, heel veel salade - bezorging op de seconde, dus perfect - verpakking, keurig netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! We hadden alleen gevraagd of de spaghetti zonder kaas kon en de pokebowl zonder paprika. Dat was helaas niet het geval. Verder smaakte het eten goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle service! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gisteravond samen met onze kinderen,,het gezellig gemaakt thuis in deze rare tijd. En heerlijk eten besteld bij jullie in deze rare tijd. Snelle levering top dank jullie wel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en we hebben echt heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, kwaliteit was zeer goed, portie was voldoende en een hele vriendelijke bezorgster.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en hebben er van genoten. We bestellen zeker nog vaker

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, maar misten de details; stokjes en sausjes. Het was minder compleet dan verwacht en dat is jammer. De sushi was verder van goede kwaliteit en lekker met een wijntje erbij.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Een echte aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere maaltijd. Bezorging: volgens afspraak.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd 👍🏼

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de Corona toch lekker thuis uit gegeten dank aan team promessa @ home-cook

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi viel best uit elkaar, zeker omdat ze zo groot zijn. Verder zat er geen wasabi bij, maar wel soort ketjap en cashewnoten wat ik er niet bij vind smaken. We hebben wel lekker gegeten en hadden thuis nog wasabi, dus prima!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke stoofschotels! Het smaakte voortreffelijk. Werd keurig op tijd en warm geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op afgesproken tijd bezorgd goed van smaak

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing de Homecook service van Promessa. Ik heb nu twee keer een stoofschotel besteld. Heerlijk en gezond eten. Bezorgd in alleen kartonnen verpakking. Aanrader, parel in thuisbezorgingsland en dat in het mooie Eersel! Top

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte overheerlijk, Bezorging was prima optijd en goede afhandeling

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en netjes op tijd bezorgt. De bestelling via de website werkt ook perfect.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het was super snel bezorgd!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk online besteld. Warm en koud eten goed gescheiden gehouden en exact op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, echter was het niet echt warm meer toen het bezorgt was. Zag ook dat dit met de fiets bezorgt werd ipv met de auto. Heeft er misschien iets mee te maken.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heerlijke eten en snelle levering.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Wij hadden Sushi mix en de California roll besteld. Heel vers, niet te koud en erg lekker! Bezorging was een kwartiertje eerder. Gaan we zéker vaker doen.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pasta, hamburger waren perfect. de frietjes waren slap, echt niet lekker meer. als je om kwart voor vertrekt en het wordt vervolgens 35 minuten later afgeleverd. het meisje zei, nee alles is nog warm want het zit in een warmhoudbox. Dat werkt niet met friet. Die gaan we dus niet meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de reestoof een vettige nasmaak hebben, heb er last van gehad. Portie was ruim voldoende, rode kool was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poker bowl met zalm. Heerlijk vers en snel bezorgd. Kleine portie was voldoende.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk en heerlijk

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel 👍

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zoals eigenlijk altijd! Stoofvlees hert was heerlijk. Verse maaltijden voor een prima prijs, top.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie kroepoek, waarschijnlijk van het afgelopen weekend. Niet gewend van promessa.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekkere gerechten. Zeker een aanrader.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer 😃

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten keurig bezorgd. De sushi waren zoals gebruikelijk erg lekker en ook de stoofschotel van haas was lekker en voldoende warm. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en bezorging goed geregeld! Duidelijke app👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg snel bezorgde en goede maaltijden. Alleen jammer dat onze vraag om ze niet pittige te maken waarschijnlijk niet gezien is.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel & netjes bezorgd !